Germaniul este un detoxifiant de prim ordin.

El elimina, metalele grele (cadmiu, mercur, plumb) si toxinele alimentare din sange (prin metabolizarea lor mai rapida).
Germaniul previne cancerul. El suprima activitatea celulelor canceroase prin cresterea aportului de oxigen, blocand astfel malignizarea celulelor normale.
Germaniul reduce efectele secundare care apar in urma chimio si radioterapiei. Ajuta la calmarea durerilor chiar si la pacientii aflati in stadiu terminal al bolii.
Produsele care contin germaniu, au efecte demonstrate in cancerul pulmonar, hepatic, de col uterin, de prostate si in leucemii. In bolile cardio vasculare germaniul reduce vascozitatea sangelui si blocheaza sinteza colesterolului, ameliorand astfel circulatia periferica si de la nivelul creierului.
Prin cresterea aportului de oxigen de catre creier, germaniul contribuie si la instalarea unei stari de confort psihic, a unei gandiri pozitive, la disparitia oboselii si la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.
De asemenea, germaniul scade tensiunea arteriala la bolnavii hipertensivi.

Germaniul previne imbatranirea deoarece are o actiune antioxidanta puternica, eliminand radicalii liberi.

 

Germaniul se găseşte în natură în cantităţi mici, sub formă de minerale proprii, ca şi în unele minereuri de plumb, zinc şi în unele varietăţi de cărbuni. Acesta formează combinaţii în stare de valenţă doi şi patru. Germaniul pur are excelente proprietăţi semiconductoare şi se utilizează la fabricarea semiconductoarelor (pentru diode, tranzistoare etc.).

În Tabelul lui Mendeleev, Germaniul (Ge) face parte din grupa a IV-a împreună cu Carbonul (C) si Siliciul (Si) comportându-se în reacţiile chimice asemănător cu acestea.


Germaniul este un antioxidant puternic ce leagă radicalii liberi, având acţiune imediată. Acesta micşorează senzaţia de durere şi îmbunătăţeşte aprovizionarea celulelor şi ţesuturilor cu oxigen.

Compusul germaniu-organic este un microelement important care poate să optimizeze potenţialul electric al celulelor. Prin funcţia sa de optimizare a aportului de oxigen la nivel sanguin îmbunătăţeşte activitatea ţesuturilor, mărind disponibilul de oxigen la nivelul organelor şi sistemelor, eliminând efectele sangvine ale policlorurii de benzen şi a toxinelor alimentare.

Corpul uman este compus din celule cu potenţial electric. Atunci când un organism devine disfuncţional, potenţialul electric se modifică. Entitatea de bază a potenţialului electric este electronul şi în corpul uman, iar ionii de hidrogen sunt un factor de influenţă.

Germaniul schimbă potenţialul anormal într-unul normal. Pentru că germaniul este semiconductor neutru, electronii acestuia îndepărtează rapid alte substanţe.

Deoarece compusul organic se află în strânsă legătură cu hidrogenul, germaniul are o funcţie de dehidrogenare, acţionând ca o reacţie oxigen-hidrogen, care se autolimitează ulterior. Această funcţie favorizează folosirea mai eficientă a oxigenului.

spacer
Subsol
Website detinut de VOX MAGNUM S.R.L., CIF: 29612466, Reg.Com: J17/101/2012
Ghidul tau autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Viziteaza magazinul Bratari magnetice pe ShopMania